Primo Go & Go Base

Primo Go & Go Base

De Primo GO en de Oval JR 200 grill overtreft alle andere draagbare keramische grills met 210 vierkante inch aan grilloppervlakte, met verhoogrooster zelfs 360 vierkante inch. Grillen, bakken, braden of roken voor 10 of meer personen waar je maar wilt.

OVER DE PRIMO GO

De Primo GO voor het Oval JR 200 grill is een tweedelige houder en basis die zorgen voor het makkelijk verplaatsen en een eenvoudig gebruik thuis zonder de noodzaak voor een grilltafel of kar. Hef de Oval JR 200 in de Primo GO, deze is gemakkelijk van de GO Base te halen door het verwijderen van de vier klemmen. Met z’n tweeën en gebruik makend van de stevige handgrepen is de Primo Oval-Jr makkelijk om te vervoeren. De Primo GO kan gebruikt worden op een Pick-up achterklep, een picknicktafel, of zelfs op de grond van menig parkeerplaats. De Primo GO, GO Base en de Oval JR 200 grill worden allemaal apart verkocht.

GO OVERAL

Neem de Primo Oval-Jr mee op uw volgende outdoor avontuur wat uw bestemming ook is, of u nu gaat kamperen, vissen survival weekend, naar het strand of een lange vakantie, grillen kan nu echt overal.

Primo Go Set