Beef steaks on the grill

Keramische grills & toebehoren

De Primo variaties

Niet te evenaren kookvariaties.

Onze ceramische grills kunnen gebruikt worden als grill, oven, BBQ en rooktoestel. Het uniek ovalen design zorgt voor een superieure convectie en resulteert in opmerkelijk precieze en efficiënte bakprestaties. Vergeten we daarenboven de makkelijke bereikbaarheid van het gegaarde voedsel niet. Grill steaks waarbij het water je in de mond komt, bak houtgestookte pizza, rooster een hele kalkoen of rook een braadstuk mals en sappig tot in de perfectie. Met Primo zijn er oneindig veel mogelijkheden. Er zijn meer dan 69 verschillende manieren om van uw Primo te te genieten gebruikmakend van de verschillende accessoires: bakroosters keerplaten, rekken om het bakoppervlak te vergroten en een hele boel andere interessante toebehoren.

Primo BBQ 1

Koude lucht wordt in het toestel gezogen door de
luchtopening onder het rooster. Deze wordt opgewarmd
door de houtskool en circuleert rond het eten alvorens
langs de rookuitlaat bovenaan te ontsnappen. De
ceramische schalen helpen om het vlees en de groenten
sappig en mals te houden.

Primo biedt u een meervoudige keuze aan bakmethodes

Grill steaks waarvan het water u in de mond komt, bak echte hout gestookte pizza’s, rooster een kalkoen, of rook een mals gebraad tot in de perfectie. Praktisch alles en volgens ieder recept kan gebakken worden op een Primo: een oneindig aantal mogelijkheden. Met een Primo Grill kunt u bakken, grillen, roken, schroeien, smoren, sauteren, bbq-en, karamelliseren, flamberen, stoven, fricasseren, frituren, bevochtigen, blancheren, koken, pocheren, in de schelp bakken, sudderen, garen, roerbakken en zoveel meer.

Grillen

Grillen

(direct bakken)

Grillen en Roosteren

Grillen en Roosteren

(direct en indirect bakken)

Bakken, Roosteren en Roken

Bakken, Roosteren en Roken

(indirect bakken)

BELGIUM INVEST ALMACOA GROUP

Onze jarenlange ervaring, kwalitatieve producten en dagelijks bruikbare know-how maakt Almasystems dé geknipte partner voor detailhandelaars en particulieren.

CONTACT

© 2019 Copyright: Webconfirm.be